'Technisch directeur bevestigt: SC Heerenveen ziet potentie in Wålemark'

'Technisch directeur bevestigt: SC Heerenveen ziet potentie in Wålemark'

Patrik Wålemark staat in de belangstelling van SC Heerenveen, zo meldt journalist Arjen de Boer van Omrop Fryslân. De Zweed komt voorlopig niet voor in de plannen van Feyenoord en een vertrek lijkt daardoor de ideale oplossing voor beide partijen.

Wålemark traint inmiddels weer mee met Feyenoord. De 21-jarige buitenspeler kampte sinds het afgelopen seizoen met een spierblessure en moest daardoor ook onder het mes. Wålemark maakt momenteel weer deel uit van de groepstraining, maar wordt niet gezien als potentiële basisspeler. Of SC Heerenveen aast op een huurtransfer of een definitieve overname, is niet duidelijk.

Technisch directeur en oud-Feyenoorder Ferry de Haan bevestigt echter wel dat Wålemark een interessante speler is voor de Friezen. Wålemark maakte tijdens de winterstop van het seizoen 2021/2022 de overstap van Häcken naar De Kuip voor een bedrag van 3,25 miljoen euro. In totaal speelde hij 36 wedstrijden in het shirt van Feyenoord, wist drie keer te scoren en gaf drie assists.

Feyenoord moet Wålemark

Denzell Hall
Wanneer SC Heerenveen zich definitief gaat melden bij Feyenoord, is het niet de eerste keer dat beide clubs deze zomer zaken gaan doen. Eerder namen de Friezen de 22-jarige rechtsback Denzel Hall over van de stadionclub. Hall was in totaal vijftien jaar actief voor de Rotterdammers en mocht na een verhuurperiode definitief vertrekken uit De Kuip. Hij tekende een contract voor vier seizoenen.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties