Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh start wederom

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh start wederom

Alireza Jahanbakhsh start vermoedelijk in de basis bij Feyenoord. Trainer Arne Slot liet op de persconferentie in aanloop naar het duel van donderdagavond tegen Sturm Graz weten tevreden te zijn met de huidige ontwikkeling van Jahanbakhsh. De buitenspeler maakt sinds de voorbereiding al een uitstekende indruk bij de Rotterdammers.

Patrik Wålemark moet daardoor wederom genoegen nemen met een plek op de bank. De Zweed is in de ogen van Slot nog niet fit genoeg om drie keer in de week negentig minuten te spelen. De trainer verwacht meer van de Zweed. ''Ik vind dat hij zeker in het spel zonder bal nog veel meer zou moeten en kunnen brengen in de ondersteuning van zijn rechtsback, of naar voren toe.''

Het is ook de vraag voor welke linksback Slot gaat kiezen tegen Sturm Graz. Marcos López, Quilindschy Hartman en Fredrik Bjørkan moeten de komende weken gaan concurreren met elkaar. Bjørkan maakte onlangs geen goede indruk, maar herpakt zich momenteel wel. ''Ik heb gisteren nog met hem gezeten. Hij trainde goed, maar dat is iets anders dan een goede wedstrijd spelen. Spelers hebben, ook als je ze goed ziet trainen, wedstrijdhardheid nodig.''

Javairô Dilrosun begon tegen Sparta Rotterdam op tien en dat is goed bevallen. Mede vanwege de afwezigheid van Sebastian Szymański mag de linkspoot weer starten achter de spits. Oussama Idrissi traint volgens Slot goed en de verwachtingen zijn dat de buitenspeler morgenavond in De Kuip mag beginnen vanaf de aftrap. Igor Paixão lijkt zich hierdoor op te moeten maken met een invalbeurt. Feyenoord - Sturm Graz gaat donderdagavond om 18:45 uur van start en is live te zien op Veronica en ESPN 2.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord`
Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, Hartman; Kökcü, Timber, Dilrosun; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Sturm Graz
Siebenhandl; Gazibegovic, Affengruber, Wüthrich, Dante; Gorenc-Stankovic, Ljubic, Prass, Horvat; Emegha, Bøving.

Een basisplaats voor Igor Paixão is nog te vroeg
Lees meer over
Arne Slot Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties