Feyenoord zonder Szymanski, Geertruida en Marciano tegen Sturm Graz

Feyenoord zonder Szymanski, Geertruida en Marciano tegen Sturm Graz

Feyenoord moet in aanloop naar de wedstrijd in de Europa League tegen Sturm Graz drie spelers missen. Lutsharel Geertruida is zoals bekend langer afwezig en ook Sebastian Szymanski is nog niet inzetbaar. Daarnaast meldde Arne Slot tijdens zijn persconferentie dat ook Ofir Marciano afwezig zal zijn.

"Hij traint apart van de groep wel weer mee", zei Slot over Geertruida. "Vroeger, toen wij nog jong waren, duurde het bij de ziekte van Pfeiffer heel lang. Tegenwoordig is dat niet meer zo, maar voor je weer contact mag hebben op het voetbalveld, heeft dat altijd wel een paar weken nodig. Dus zal hij morgen nog niet beschikbaar zijn."

Szymanski trainde dinsdag nog niet mee, maar wordt later deze week wel weer op het trainingsveld verwacht. Verder beschikt de trainer over een fitte selectie. ''Iedereen is in staat om morgen te starten. Ik ga geen keuzes maken met het oog op PSV-uit komende zondag. Dat kunnen we ons ook niet veroorloven, gezien de nederlaag bij Lazio.''

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Ofir Marciano Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties