'Salariseisen laatste hindernis in afronden transfer Dilrosun' (update)

'Salariseisen laatste hindernis in afronden transfer Dilrosun' (update)

Feyenoord gaat Javairo Dilrosun voor vijf miljoen euro definitief overnemen van Hertha BSC. Dat meldt de Duitse krant Bild. De 24-jarige aanvaller gaat eerdaags een meerjarig contract ondertekenen in De Kuip.

Dilrosun moet Luis Sinisterra gaan vervangen bij de Rotterdammers en wordt door Arne Slot geroemd om zijn multifunctionaliteit. De 1-voudig Nederlands international kan op beide flanken en op 'tien' uit de voeten. Slot gaf eerder vandaag aan dat hij dat soort spelers graag binnenhaalt.

De trainer zei gisteren nog dat Feyenoord, ondanks de inkomende miljoenen, nog steeds creatief om moet gaan met het geld. ''Er zijn natuurlijk ook clubs die nu denken: 'Feyenoord heeft nu zo veel geld, die kunnen vast wel meer betalen'.''

Het klopt dat de Rotterdammers nu meer geld hebben, maar de situatie is ook zo dat Feyenoord meer posities heeft om in te vullen, legt Slot uit. ''Daar moeten de clubs waar we mee in gesprek gaan dus hopelijk een beetje de realiteit van in zien.''

Dilrosun lag nog tot medio 2024 vast in Duitsland en werd vorig seizoen uitgeleend aan Bordeaux, waar hij in 32 competitiewedstrijden twee goals maakte en zes assists gaf. Gedurende zijn tijd bij Hertha BSC maakte hij zes doelpunten in 59 wedstrijden.

Update 23:10 | De door BILD genoemde transfersom van vijf miljoen euro wordt tegengesproken door 1908.nl. Het medium weet dat de clubs het al eens zijn geworden over een bedrag dat iets lager ligt. Een precieze som wordt niet genoemd. Het is wel duidelijk dat er een aantal miljoen moet worden overgemaakt om zijn contract tot medio 2024 af te kopen. De salariseisen van Dilrosun zijn momenteel nog de laatste hindernis in het afronden van de transfer. De verwachtingen zijn dat dat geen problemen gaat opleveren.

Lees meer over
Arne Slot Feyenoord Transfermarkt Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties