#TT | Eerste bod Feyenoord op Giménez voldoet nog niet

#TT | Eerste bod Feyenoord op Giménez voldoet nog niet

Het eerste bod van Feyenoord op transfertarget Santiago Giménez voldoet nog niet aan de eisen van zijn club Cruz Azul. Dat beweert althans het Mexicaanse MedioTiempo. Dinsdagochtend verscheen vanuit Mexico al het bericht dat Feyenoord een eerste bod had uitgebracht.

Het eerste bod van Feyenoord kon echter op 'een volmondig nee' rekenen. De Rotterdammers zouden een vast bedrag van 1 miljoen euro hebben geboden, met een aanvullend, onbekend bedrag dat over de komende 3 jaar wordt uitbetaald. Daartegenover zouden 50% van de transferrechten van de 21-jarige spits staan.

Hoewel het bod dus niet voldeed aan de eisen van Cruz Azul, zou de club wel nog altijd open staan om de aanvaller bij een beter voorstel naar Feyenoord te laten vertrekken. Het bestuur zou wel degelijk bereid zijn spelers de kans te bieden om in Europa te voetballen, maar wel tegenover het juiste voorstel.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties