Sparta Praag verwacht geen deal met Feyenoord: ''Ideeën over prijs verschillend''

Sparta Praag verwacht geen deal met Feyenoord: ''Ideeën over prijs verschillend''

Het is nog maar zeer de vraag of Dávid Hancko Feyenoord deze zomer zal komen versterken. De verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Rotterdammers. Tomás Rosicky, sportief directeur van de Tsjechische club, acht de kans op een transfer echter niet groot.

"Ik kan bevestigen dat die interesse er is", vertelde Rosicky desgevraagd aan het Tsjechische iDNES over de belangstelling voor Hancko. "Maar we willen niet dat een van onze sleutelspelers vertrekt. We weten ook hoe de voetballerij werkt, maar de ideeën over de prijs van beide clubs zijn op dit moment aanzienlijk verschillend."

Een week geleden werd bekend dat Feyenoord ver wilde gaan om Hancko, die zowel centraal achterin als op links kan spelen, binnen te halen. De speler zou een stap naar Rotterdam zelf erg zien zitten, maar moest verdere toenadering van de club afwachten. Dat blijkt nu dus een probleem te zijn. Om wat voor bedragen het gaat, is niet duidelijk.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties