Update | 'Giménez ontvangt aanbieding van Feyenoord'

Update | 'Giménez ontvangt aanbieding van Feyenoord'

Feyenoord wil zich versterken met de 21-jarige spits Santiago Giménez. De Mexicaan staat op de radar om de ploeg van trainer Arne Slot te versterken, zo meldt 1908.nl. De doelpuntenmaker staat bij zijn huidige club Cruz Azul nog onder contract tot medio 2023.

Giménez werd geboren in het Argentijnse Buenos Aires, maar speelt al van jongs af aan voor het Mexicaanse Cruz Azul. Daar is het nieuwe seizoen net van start, en scoorde hij liefst vier keer in de eerste vier wedstrijden. In oktober 2021 maakte hij zijn debuut in de Mexicaanse nationale ploeg. Daar speelde hij tot dusver 7 interlands, waarna de teller op 2 goals en 1 assist staat.

Binnen Feyenoord zou vrijwel de gehele organisatie overtuigd zijn van de voetballende kwaliteiten en het scorend vermogen van de spits. De club is inmiddels erg hard bezig met zijn komst. Lukt dat, dan is de spitspositie met hem en Danilo bezet. Target Wilfried Gnonto blijft dan overigens in beeld; hij wordt vooral als optie voor de linkerflank gezien.

Update | Feyenoord bracht nog geen concreet bod uit
De Mexicaanse tak van ESPN kon de interesse van Feyenoord in Giménez maandagavond bevestigen. Daarbij is echter nog geen bod uitgebracht. Een van de bronnen vertelde aan de zender dat de interesse van Feyenoord al een paar weken aan de gang is, maar dat Feyenoord nog niet concreet is geworden.

Update | Giménez ontvangt aanbieding van Feyenoord
Santiago Giménez heeft een voorstel van Feyenoord ontvangen, zo meldt journalist David Faitelson met ruim drie miljoen volgers op Twitter.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties