Trauner: "Het was niet exact de wedstrijd die we wilden spelen"

Trauner: "Het was niet exact de wedstrijd die we wilden spelen"

Gernot Trauner verscheen na afloop van de gewonnen (5-1) wedstrijd tegen RKC Waalwijk als eerste voor de camera van ESPN. De Oostenrijker was verrassend kritisch over de wedstrijd van Feyenoord, maar is wel blij met het resultaat.

''Ja uiteraard wilde we iets laten zien", begon de verdediger op de vraag of Feyenoord vandaag extra gemotiveerd was. ''We begonnen niet heel goed. RKC zat sterk in de wedstrijd, maar we scoorden op het juiste moment. Het was denk ik wel een beetje geluk dat we 2-0 voorkwamen. Maar we creëerden veel kansen. Het was niet exact de wedstrijd die we wilden spelen, maar uiteindelijk is het een grote, belangrijke overwinning.”

Het einde van de Eredivisie nadert en ook Trauner ziet dat dit weer een grote stap is richting het kampioenschap. "Uiteraard, er zijn nog maar zes wedstrijden te spelen, dus deze is erg belangrijk. We moeten nu geconcentreerd blijven voor donderdag en focussen op die wedstrijd.'' Het was een goede generale repetitie op de kwartfinale in de Europa League, zo vindt ook de Oostenrijker. ''Natuurlijk is het extra comfortabel als je 4-0 voor staat. Uiteindelijk was het belangrijk dat er ook andere spelers in het veld kwamen. We kunnen blij zijn met het resultaat, maar niet met de complete wedstrijd.''

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties