Til over bomvol programma: "Ik vind dat ik niet moet klagen"

Til over bomvol programma: "Ik vind dat ik niet moet klagen"

Guus Til stond tot dusver bij elk duel van Feyenoord aan de aftrap. Ook nadat hij er twee weken bij Oranje op heeft zitten, deed hij vandaag tegen Maccabi Haifa weer negentig minuten mee. Hoewel de vele wedstrijden volgens Til nog geen problemen opleveren, voelt hij het wel in de benen.

Met Feyenoord kende Til al vanaf de seizoensstart een bomvol programma en daar kwam ook nog eens een oproep voor het Nederlands elftal bovenop. "Dat is wat ik wil toch?", reageerde hij tegenover RTV Rijnmond. "Dan moet ik ook zorgen dat ik dat aankan. Daar doe ik alles aan, binnen en buiten het veld. Ik vind dat ik niet moet klagen."

"Je voelt het wel", ging Til desgevraagd verder. "Maar het is een tweede hoe je daarmee omgaat. Ik probeer dat zo goed mogelijk te doen en voor elke wedstrijd weer te zorgen dat ik honderd procent kan gaan. Tot nu toe lukt dat. Maar dat daar kleine pijntjes bij komen kijken, staat buiten kijf."

'Ietwat teleurgesteld'
Over de wedstrijd zelf stelde Til dat het spel van Feyenoord 'tot de zestien vaak wel redelijk' was. "Al hebben we ook best wel wat kansen gehad in de zestien, maar we hebben ze gewoon niet afgemaakt", voegde hij daaraan toe. "We waren ietwat teleurgesteld. Uiteindelijk is een punt acceptabel, alleen had je toch gehoopt dat je hier met drie punten weg kon. Dat was tot de laatste minuut het geval."

Lees meer over
Conference League Guus Til Maccabi Haifa
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties