Telegraaf: Vuskovic en Jahanbakhsh willen naar Feyenoord

Telegraaf: Vuskovic en Jahanbakhsh willen naar Feyenoord

Feyenoord is momenteel concreet voor Alireza Jahanbakhsh en Mario Vuskovic, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers zijn van plan om het vrijgekomen budget van het vertrek van Steven Berghuis te investeren in een buitenspeler en een centrale verdediger.

Jahanbakhsh heeft intern aangegeven open te staan voor een transfer naar Feyenoord. De oud-speler van AZ werkte eerder al samen met Arne Slot en Guus Til. De samenwerking in Alkmaar werd uiteindelijk een groot succes en leverde een miljoenen transfer op naar Brighton. De krant weet wel te melden dat de clubs nog in onderhandeling zijn. De partijen hebben nog geen 100% akkoord weten te bereiken.

Vuskovic

Gisteren werd gemeld dat de 19-jarige centrale verdediger Vuskovic in de belangstelling staat van Feyenoord, maar dat er nog geen sprake is van concrete interesse. De Telegraaf maakt melding dat de Rotterdammers wel degelijk serieus werk maakt van zijn komst. De talentvolle Kroaat heeft namelijk aangegeven een overstap naar De Kuip wel te zien zitten. Vuskovic past perfect in het nieuwe beleid van Feyenoord. De stadionclub wil kapitaal creëren en geen oudere spelers meer huren van andere clubs.

Lees meer over
Frank Arnesen Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties