Slot: ''Geen geheim dat er spelers bij moeten''

Feyenoord verloor vandaag voor de eerste keer deze voorbereiding. BSC Young Boys was met 2-0 te sterk voor de Rotterdammers. Ondanks de nederlaag kan Arne Slot tevreden zijn.

''Ik heb genoeg gezien wat ik wilde zien. Ik wilde graag tegen Young Boys spelen. De intensiteit van deze wedstrijd was hoger dan de voorgaande duels die wij speelden. Ze zetten ook heel hoog druk. De eerste tien minuten waren we zoekende. Daarna hebben we de draad opgepakt en zelf ook kansen gekregen’’, aldus de trainer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

''We kregen geen tijd om op te bouwen. Desondanks zag ik ook weer Kökcü die Sinisterra voor de keeper zette. Na de rust komen alle wissels aan beide kanten en is het een andere wedstrijd. Deze trainingsweek was goed. We misten alleen Leroy Fer een paar trainingen en wedstrijden, verder hebben we fysiek ook stappen gezet. Ik vind dat we qua spel zijn waar we hadden kunnen zijn. Maar het is geen geheim dat we ook nog paar spelers moeten vinden dan alleen uit de jeugdopleiding. Dat weten we.’’