Arnesen: ''Waarde creëren op het veld is altijd het doel geweest''

Arnesen: ''Waarde creëren op het veld is altijd het doel geweest''

Feyenoord is momenteel in gesprek met een groep investeerders. Technisch directeur Frank Arnesen reageert op het nieuws van de afgelopen dagen over een mogelijke financiële injectie. De Rotterdamse club hoopt deze transferwindow nog zaken te kunnen doen.

Afgelopen zaterdag is er uitgebreid over gesproken. ''Het is niet zo dat ze zeggen: Hier heb je geld. Natuurlijk kleven er voorwaarden aan, maar het zou ons wel op weg kunnen helpen'', vertelt Arnesen in gesprek met Voetbal International. De investeerders willen onder meer dat Feyenoord afscheid neemt van diverse spelers.

Met het geld hoopt Arnesen onder meer de contracten van Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida te verlengen. Al is een akkoord met de verdediger nog ver weg. ''Dat klopt, maar als het lukt, hebben we met die twee jongens, Orkün Kökcü, Luis Sinisterra, Tyrell Malacia en Robert Bozeník die zijn kans gaat krijgen zes jonge spelers op het veld staan die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Dat is altijd ons doel geweest, die waarde te creëren op het veld. Dan heb je als club ook wat te bieden.''

Berghuis
Arnesen reageert ook op de situatie rondom Steven Berghuis. De 29-jarige aanvaller staat voor een vertrek uit De Kuip en de Rotterdammers hebben al een lijst beschikbaar met mogelijke vervangers. ''Met dit dossier bemoei ik me niet, dat ligt bij de juristen. Steven is nu op vakantie en voordat hij terug is, zal er een oplossing moeten zijn. Als hij gaat, is het aan ons een goede vervanger te vinden. Daarop zijn we voorbereid.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties