Te Kloese over Arnesen-geruchten: "Soms mis ik de menselijkheid"

Te Kloese over Arnesen-geruchten: "Soms mis ik de menselijkheid"

Algemeen directeur Dennis te Kloese is deze periode nog drukker dan normaal. Bij Feyenoord heeft hij een deel van het spelersbeleid op zich genomen nadat technisch directeur Frank Arnesen noodgedwongen een stapje terug heeft moeten doen. Hoewel hij graag op de achtergrond opereert, wilde hij over dat laatste wél iets kwijt.

Een week geleden kwam naar buiten dat Arnesen zijn taken voorlopig neer moet leggen. Hij kampte al langer met problemen aan zijn knie en bleek zich daardoor niet volledig op zijn werk te kunnen richten. Al snel doken wilde speculaties op, zoals het verhaal dat hij eigenlijk zou zijn weggestuurd. Dat dergelijke verhalen de ronde doen, vond Te Kloese erg vervelend.

"Soms mis ik de menselijkheid", zei hij tegenover Voetbal International. "Frank is echt ziek en moet gewoon beter worden. Dan hoop ik 'm weer te zien. In de tussentijd houden we hem op de hoogte van wat er speelt. Frank is en leeft met voetbal, hij doet niets anders sinds hij ooit als voetballer naar Nederland kwam. Ik snap dat het dan lastig is om afstand te moeten nemen, maar gezondheid gaat voor alles."

Sinisterra
Te Kloese is zoals gezegd erg druk en verblijft deze week dan ook niet met de rest van de club in Oostenrijk, maar bleef achter in Rotterdam-Zuid om aan allerlei dossiers te werken. Hij was onder meer betrokken bij de recordtransfer van Luis Sinisterra. Naast de transfersom die Feyenoord incasseert - waarvan overigens een klein deel naar zijn oude club Once Caldas en de spelersagenten gaat - is de stap van hem én Malacia naar de Premier League ook goed voor de naam van Feyenoord. "Mogen we trots op zijn."

Lees meer over
Frank Arnesen Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties