Bizarre beschuldigingen Arnesen ontkend door insiders: ''Hij is heel ziek''

Bizarre beschuldigingen Arnesen ontkend door insiders: ''Hij is heel ziek''

Trainer Arne Slot neemt het op voor technisch directeur Frank Arnesen. De Deen heeft alle energie nodig om te herstellen van een bacteriële infanctie. De gezondheid van Arnesen is op dit moment het belangrijkst.

''Arnesen was in Tirana met een heel dikke knie'', zegt Slot in het Algemeen Dagblad. ''Bij terugkeer moest hij direct het ziekenhuis in, zo slecht ging het. De laatste weken was hij echt kilo’s afgevallen. Hij is gewoon heel ziek en heeft al zijn energie nodig om te herstellen.''

De geruchten dat Arnesen zich niet aan de financiële regels heeft gehouden rondom de transfer van Tyrell Malacia zijn volgens insiders in De Kuip totaal niet waar. De Deen moet echt rusten en keert weer terug bij Feyenoord zodra zijn gezondheid het weer toelaat.

Voor Feyenoord komt het op een slecht moment nu de transfermarkt op gang begint te komen. ''Het afhaken van Frank Arnesen zou voor vertraging kunnen zorgen. Al hoop ik dat het meevalt. We zoeken niet alleen spelers, er moet ook nog een video-analist worden aangetrokken na het vertrek van Dennis van der Ree.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties