Te Kloese: ''Ik vind het nog steeds moeilijk te geloven''

Te Kloese: ''Ik vind het nog steeds moeilijk te geloven''

Algemeen directeur Dennis te Kloese kan niet geloven dat Feyenoord in staat is gebleken om landstitel dit seizoen te pakken. Te Kloese zag afgelopen zomer vijftien spelers vertrekken en had toen de verachting dat het wel even zou duren voordat het team om de prijzen ging spelen.

"Het is ongelofelijk natuurlijk als je ziet waar we ruim een jaar geleden stonden en waar we nu staan. Het is moeilijk te bevatten", vertelt Te Kloese, die heeft aangegeven Feyenoord trouw te blijven, in gesprek met ESPN. ''Ik moet eerlijk zeggen, als je naar dit elftal kijkt, dan gunnen ze elkaar zoveel. We hebben een fantastische technische staf en een hele goede trainer. Er is ingezet op zaken rondom het team, waardoor alles perfect voor elkaar is. Veel mensen hebben het zo goed gedaan, en dan zie je dit resultaat. Ik moet eerlijk zeggen: ik vind het nog steeds moeilijk te geloven."

Te Kloese en Feyenoord hebben er alles aan gedaan om de nieuwkomers zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in Rotterdam. Dat ging vrij soepel. "Als je hier voor het eerst bent, en dat geldt voor heel veel spelers in onze selectie, dan moet er toch even aangepast worden. Het is bijzonder om te zien hoe snel ze zich hebben aangepast, dat vind ik heel bijzonder. Daar moeten zoveel credits naartoe gaan, naar de mensen om het elftal heen en binnen de club. Het is meer dan bijzonder."

Bij Feyenoord heeft iedereen het over Santiago Gimenez en Orkun Kökcü. De algemeen directeur benadrukt ook het belang van de solide verdediging "Als je ziet hoe David Hancko zich heeft aangepast, Trauner natuurlijk ook, is het ongelooflijk. Geerturida... Je ziet dat het heel makkelijk is om hem in het centrum te zetten. Vanuit de Conference League-finale zijn er maar een paar spelers over, het is zo'n mooi team geworden. Ik ga er zeker van genieten de komende dagen."

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties