Hartman in tranen na titel: ''Dit is zo gaaf, kijk om je heen!''

Hartman in tranen na titel: ''Dit is zo gaaf, kijk om je heen!''

Quilindschy Hartman was de eerste Feyenoorder die direct na afloop van de gewonnen wedstrijd de pers te woord stond. De Rotterdammers hebben de titel in De Kuip weten te pakken en de talentvolle verdediger kon zijn tranen niet bedwingen.

"Ik was de hele dag al emotioneel omdat ik terugdenk aan alle dingen die ik hiervoor heb gedaan'', vertelt Hartman in gesprek met ESPN. ''Dit is echt zo gaaf! Kijk om je heen, niet normaal. Daarboven zaten we! Alle jongens uit de jeugd zaten altijd daar. We gingen altijd met de trein vanuit Zwijndrecht hiernaartoe, elke zondag. Ik heb het in 2017 als supporter mogen meemaken, en nu sta ik hier gewoon zelf! Dat is echt niet normaal. Het lijntje is heel dun in de voetballerij, en in dit geval heel extreem."

Hartman krijgt de vraag wanneer hij doorhad dat hij zijn concurrenten definitief voorbij was. "Ik zie het niet zo, maar ik moet zeggen dat ik altijd het niveau heb gehad dat ik aankon. Dan moet je ook een beetje geluk hebben dat een trainer je erin durft te zetten. Alles is op zijn plek gevallen dit jaar, ik ben echt heel blij. Nu, met het kampioenschap erbij, denk ik wel dat ik een voorbeeld kan zijn voor alle jongens in de jeugd. Als je zelf heel veel geeft en alles eraan doet, dan kan je ook een kans krijgen. Als je die pakt, dan ga je er ook niet meer uit."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties