Supportersvereniging Feyenoord reageert: ''Triest en verwerpelijk''

Supportersvereniging Feyenoord reageert: ''Triest en verwerpelijk''

FSV De Feijenoorder heeft donderdagmiddag gereageerd op de bedreigingen die zijn gedaan aan het adres van Mark Koevermans. De algemeen directeur van Feyenoord heeft gisteren bekend gemaakt per 1 december te stoppen. Koevermans heeft het gevoel niet meer goed te kunnen functioneren, omdat hij bij elke beslissing die hij moet nemen nadenkt wat de gevolgen kunnen zijn voor zijn familie.

De supportersvereniging neemt afstand van de bedreigingen die zijn gedaan. De woorden triest en verwerpelijk vallen. "Hij moet op inhoud worden beoordeeld door de raad van commissarissen, niet door ons'', vertelt bestuurslid Eduard Cachet in gesprek met NUsport.nl. ''Het is bizar dat iemand op basis van bedreigingen ervoor kiest om weg te gaan. We moeten het politieonderzoek afwachten tot we duidelijk weten uit welke hoek de bedreigingen komen."

FSV De Feijenoorder heeft ook de open brief gedeeld die afkomstig is vanuit verschillende supportersgroepen. "We vinden het wel belangrijk dat de dialoog wordt gezocht, in de hoop zo meer excessen te voorkomen. Als je niet met dit soort groepen in gesprek gaat, groei je alleen maar verder uit elkaar. Ik zeg niet dat de gasten die deze brief hebben opgesteld de problemen veroorzaken, dat is in dit geval ook niet relevant. Maar wat betreft het aangaan van de dialoog is hierin voor iedereen winst te behalen. In welke vorm en frequentie, dat is de volgende vraag."

Lees meer over
Mark Koevermans
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties