Sturm Graz aast op revanche: ''Ander gezicht tonen'

Sturm Graz aast op revanche: ''Ander gezicht tonen'

In de enorm spannende poule van Feyenoord in de Europa League staat morgen de wedstrijd Sturm Graz - Feyenoord op het programma. Ondanks de 6-0 overwinning in De Kuip verwacht bijna iedereen een heel lastige wedstrijd voor de Rotterdammers. Zo ook de 25-jarige middenvelder Albian Ajeti, een speler van de Oostenrijkers die er in Rotterdam niet bij was.

"Ik ben een van de meer ervaren spelers in de ploeg. Ik probeer onze jonge ploeg het vertrouwen te geven dat ze kunnen winnen, ook in Europa. Volgens mij werkt dat goed. Er staat morgen veel op het spel. Dat weten we, we hebben ons goed voorbereid en we willen natuurlijk een heel ander gezicht tonen dan in de heenwedstrijd", aldus Ajeti.

Ook trainer Christian Iltzer ziet mogelijkheden voor zijn ploeg. "Er hadden maar weinig mensen rekening mee gehouden dat we na vier wedstrijden in deze uitgangspositie zouden staan, denk ik. We hebben nu twee finales. We weten dat we er waarschijnlijk eentje moeten winnen om onze droom waar te maken: Europees overwinteren", zo citeert Voetbal International de trainer.

Iltzer verwacht geen herhaling van de afstraffing in De Kuip. "Dat was een maximaal negatieve avond voor ons, daar is niets goed gegaan. Feyenoord was extreem effectief, een teken van een kwaliteitsploeg. Dan is het heel moeilijk, die avond liep alles tegen ons. Hoe we op dat debacle hebben gereageerd, dat is een zeldzaam sterke prestatie van onze ploeg geweest. Met onze fans als ruggensteun is het absoluut mogelijk dat Feyenoord nu een ander Sturm Graz zal meemaken."

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties