Stem nu op de verdediger van het jaar

Stem nu op de verdediger van het jaar

Om tot de Speler van het Jaar te komen is het eerst noodzakelijk om per linie één speler te nomineren. Uiteindelijk maken vier Feyenoorders dus kans om tot de Speler van het Jaar te worden verkozen. Vandaag is het de beurt aan de verdedigers.

Wie is jouw verdediger van het jaar?

De laatste linie was het dunst bezet in de selectie van de Rotterdammers. Vorige zomer werden Marcus Pedersen en Gernot Trauner aangetrokken, Lutsharel Geertruida miste de volledige voorbereiding dankzij een blessure en Ramon Hendriks kwam net terug van zijn huurperiode bij NAC Breda. In de winterstop werd Philippe Sandler nog aan de defensie toegevoegd. Hij kwam, mede door een trainingsachterstand en blessure, slechts 51 minuten in actie voor Feyenoord.

De ploeg van Arne Slot kende een goed seizoen en dat leidde tot veel interesse in spelers. In de verdediging staan Geertruida, Pedersen, Senesi en Malacia allemaal in de belangstelling van internationale (sub)topclubs. Hendriks zou op het punt staan om de overstap naar FC Utrecht te maken. Het is voor Feyenoord en Frank Arnesen dus zaak om de laatste linie zo veel mogelijk intact te houden. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties