Malacia: ''Ik ben zeker klaar voor de volgende stap''

Tyrell Malacia traint inmiddels volop bij het Nederlands Elftal. Buiten het veld gaat het vooral over de toekomst van de linksback. Onder meer Manchester United volgt Malacia al enkele maanden. De vraag is of de Feyenoorder daar klaar voor is.

"Ik ben zeker klaar voor een volgende stap'', begint Malacia in gesprek met RTV Rijnmond. ''Maar eerst wil ik me focussen op Oranje en hier spelen. Voor mijn gevoel gebeurt alles met een reden en staat alles geschreven. Als dit het juiste moment is, is dit het juiste moment. Ik ben er niet helemaal mee bezig, in mijn achterhoofd speelt het wel. Maar ik wil me er niet over uitlaten."

Malacia heeft een goed gesprek achter de rug met bondscoach Louis van Gaal. ''De trainer was lovend naar mij. Je moet bij je club presteren, dat ben ik aardig aan het doen. Maar ik wil in elke interlandperiode laten zien dat ik hoor te spelen. Hij probeert mijn mening dan uit me te halen. Eerst keek ik vooral de kat uit de boom, maar nu deel ik die ook. Verder ben ik nog rustig, ik laat vooral mijn voeten spreken.''

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties