'Malacia moet Feyenoord meer dan 20 miljoen opleveren'

'Malacia moet Feyenoord meer dan 20 miljoen opleveren'

Guus Til en Tyrell Malacia gaan zich melden bij het Nederlands elftal. De toekomst voor de verdediger en middenvelder is echter nog onzeker. Louis van Gaal wil dat zijn spelers zich volledig focussen op de aankomende Nations League-wedstrijden, maar gaat dat lukken nu van de huidige Oranje-selectie dertien spelers gelinkt worden aan een transfer?

De Telegraaf neemt de huidige stand van zaken door. ''De linksback van de Conference League-finalist en Oranje staat bij meer dan een dozijn clubs op de verlanglijst, maar bij Feyenoord is nog geen officieel bod uitgebracht'', schrijft de krant. Manchester United heeft Malacia hoog op het lijstje staan, maar de club wil de selectie eerst versterken met een spits en een middenvelder. Malacia moet meer dan 20 miljoen euro gaan kosten.

Ook de toekomst van Guus Til is erg onzeker. De Telegraaf verwacht echter dat de middenvelder niet meer terugkeert in De Kuip. ''De financiële middelen van Feyenoord zijn echter beperkt en het salaris van Til is ook fors. De kans dat hij in Duitsland, Italië, Engeland, Frankrijk of Spanje gaat spelen lijkt groter.'' Tevens zit Spartak Moskou in de financiële problemen waardoor de voorkeur lijkt te gaan naar een verkoop.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties