''Olympique Lyon en Manchester United zijn concreet''

''Olympique Lyon en Manchester United zijn concreet''

Feyenoord hoopt aankomende zomer twee basisspelers te verkopen. De Rotterdammers staan open voor een vertrek van Marcos Senesi en Tyrell Malacia. De linksback wordt de laatste weken in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Manchester United en Olympique Lyonnais.

''Olympique Lyon en Manchester United zijn concreet'', vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. De verwachtingen zijn dat Malacia het transferrecord dat nu op naam staat van Dirk Kuyt – voor achttien miljoen euro naar Liverpool – dik gaat verbreken.

Krabbendam ziet een stap van Malacia naar United wel zitten, maar de Engelse club moet eerst een linksback zien te verkopen. ''Hij moet eigenlijk wachten op Manchester United. Die club is weliswaar concreet, maar heeft nu nog twee linksbacks''

Beste papieren voor Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais lijkt momenteel de beste papieren te hebben om Malacia te contracteren, als we Jonas Hen Shrag mogen geloven. De journalist maakt melding dat de gesprekken tussen de zaakwaarnemer van de linksback en de Franse club momenteel in volle gang zijn, maar er nog niks definitief is.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties