'Ten Hag wil Malacia meenemen naar Manchester United'

'Ten Hag wil Malacia meenemen naar Manchester United'

Erik ten Hag wil Tyrell Malacia meenemen naar Manchester United. De linksback moet daar gaan concurreren met Luke Shaw. Dat meldt de Sunday Mirror.

Malacia past in het profiel dat Ten Hag nodig acht in zijn Engelse verdediging: een jonge 'hongerige' speler. Een bod van 20 miljoen pond, omgerekend zo'n 23.8 miljoen euro, moet genoeg zijn volgens Manchester United.

Alles wijst erop dat de linksback deze zomer een stap naar het buitenland gaat maken. De jeugdexponent van de Rotterdammers werd niet uitgenodigd voor de fotoshoot in het nieuwe tenue van volgend seizoen en lijkt dus een van de topverkopen te worden die Frank Arnesen moet gaan realiseren.

De 22-jarige linksback maakte zijn debuut voor Feyenoord in 2017 tegen Napoli in de Champions League. De teller staat inmiddels op 132 wedstrijden in het rood-wit. De 3-voudig international, wiens waarde door Transfermarkt op 11,5 miljoen euro wordt geschat, heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties