#TT | Feyenoord verlangt 15 miljoen voor Senesi

#TT | Feyenoord verlangt 15 miljoen voor Senesi

Marcos Senesi wordt al bijna twee jaar concreet in verband gebracht met een transfer naar AS Roma. Ook vandaag schrijven Italiaanse media weer uitgebreid over de 25-jarige verdediger van Feyenoord. Senesi staat nog altijd op de nominatie om de ploeg van trainer José Mourinho te versterken.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat er al contact is geweest tussen Feyenoord en een tussenpersoon van AS Roma om de voorwaarden van een mogelijke transfer te bespreken. De Rotterdammers zetten in op een bedrag van 15 miljoen euro. Terwijl AS Roma denkt dat een bod van tussen de acht en tien miljoen euro, dat nog kan oplopen met bonussen, voldoende moet zijn.

Senesi heeft nog een contract voor één seizoen in De Kuip en juist daarom ziet AS Roma genoeg mogelijkheden om scherp te onderhandelen met Feyenoord. De Argentijn zelf verlangt een jaarsalaris van ruim twee miljoen euro. Wat geen problemen moet opleveren voor de Italiaanse club. Na de Conference League wil AS Roma spijkers met koppen slaan.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties