'Feyenoord mikt op verkoop van Malacia en Senesi'

'Feyenoord mikt op verkoop van Malacia en Senesi'

Technisch directeur Frank Arnesen wacht een drukke transferzomer met Feyenoord. De Rotterdammers zijn al druk bezig met de voorbereidingen om de selectie te versterken. Daarnaast móét Feyenoord spelers verkopen om budget te creëren.

Volgens Voetbal International mikt Feyenoord op een verkoop van Marcos Senesi en Tyrell Malacia. De club gaat er verder alles aan doen om Luis Sinisterra en Orkun Kökcü te behouden voor de ploeg van trainer Arne Slot.

''Tyrell Malacia heeft aangegeven ook wel een volgende stap te ambiëren, net zoals Marcos Senesi'', schrijft het weekblad in een uitgebreide analyse over Feyenoord. ''Bronnen binnen Feyenoord stellen dat de club open staat voor de verkoop van twee spelers, Senesi en Malacia.''

Daarnaast worden er drie spelers genoemd die scouts mogelijk al een tijd in de gaten houden voor Feyenoord. Jayden Braaf (Manchester City), Javairô Dilrosun (Hertha BSC) en Ola Brynhildsen (Molde FK) worden momenteel beoordeeld of ze goed genoeg zijn om Feyenoord direct te versterken.

Lees meer over
Tyrell Malacia Marcos Senesi Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties