Slot: ''Veel energie stoppen in het winnen van de tweede bal''

Slot: ''Veel energie stoppen in het winnen van de tweede bal''

Arne Slot heeft alles uit de kast gehaald om AS Roma te analyseren. De trainer van Feyenoord heeft direct na de wedstrijd tegen FC Twente de tijd gebruikt om een plan te smeden.

''We hebben veel wedstrijden van AS Roma gezien. Uiteraard heeft de coach soms een kleine twist, maar het zou me verbazen als we iets tegen zullen komen dat ons compleet zal verrassen'', vertelt Slot op de persconferentie. ''Het zou mij verbazen als AS Roma van achteruit zou gaan opbouwen."

''Dus we kunnen rekening houden met wat meer lange ballen'', vervolgt Slot vanuit Tirana. ''Dat maken we in de Eredivisie ook vaak genoeg mee. José Mourinho heeft altijd zijn handtekening onder zijn elftal staan en hij is ongelooflijk succesvol geweest. Dat is heel bijzonder en heel knap. Maar we zijn goed voorbereid.''

Slot kan ook voor het eerst succes boeken als trainer door een tastbare prijs te winnen. ''Ik ben nog niet zo lang bezig, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het winnen van prijzen. We moeten tegen AS Roma veel energie stoppen in het winnen van de tweede bal, de bal aan de grond krijgen zal een uitdaging worden.''

Lees meer over
Arne Slot Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties