Slot over rentree Dessers: ''Nu andere financiële mogelijkheden''

Slot over rentree Dessers: ''Nu andere financiële mogelijkheden''

Arne Slot sluit een terugkeer van Cyriel Dessers naar Feyenoord nog altijd niet helemaal uit. De Rotterdammers kwamen er aan het einde van vorig seizoen niet uit met de spits, maar hebben met het vertrek van onder meer Tyrell Malacia en Luis Sinisterra nu meer geld te besteden.

Er is nog altijd goed contact tussen Slot en Dessers. ''Dat gaat dan vooral over hoe het nu met hem gaat en of er al wat concrete dingen rond hem spelen. Het is natuurlijk geen geheim dat we inmiddels andere financiële mogelijkheden hebben dan we hadden op het moment dat we die keuze rondom hem moesten maken'', begint de trainer in gesprek met ESPN.

Een terugkeer van Dessers is dus nog niet helemaal uitgesloten. ''We zijn altijd op zoek naar goede spelers en jongens die zich al hebben bewezen in De Kuip hebben een extra voordeel. Wel moeten we heel goed en kritisch kijken naar hoe we ons geld verdelen over de verschillende posities. Er zijn natuurlijk ook clubs die nu denken: 'Feyenoord heeft nu zo veel geld, die kunnen vast wel meer betalen'.''

Het klopt dat de Rotterdammers nu meer geld hebben, maar de situatie is ook zo dat Feyenoord meer posities heeft om in te vullen, legt de oefenmeester uit. ''Daar moeten de clubs waar we mee in gesprek gaan dus hopelijk een beetje de realiteit van in zien'', sluit Slot af.

Ik zie Dessers nog steeds graag naar Feyenoord komen

Lees meer over
Arne Slot Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties