Dessers: "De deur naar Feyenoord is nog niet helemaal dicht"

Dessers: "De deur naar Feyenoord is nog niet helemaal dicht"

Cyriel Dessers heeft het hoofdstuk Feyenoord nog niet helemaal afgesloten. De spits is na het verlopen van de koopoptie in zijn huurcontract teruggekeerd naar Genk en leek daarom definitief uit beeld voor de Rotterdamse club. Zelf denkt hij daar echter anders over.

In Het Belang van Limburg vertelde hij hoe Feyenoord een 'diepe indruk' op hem heeft achtergelaten. "Ik heb in Rotterdam een uitzonderlijk jaar beleefd. Het contact met Feyenoord is nog altijd heel goed. Ik spreek Arne Slot - een topcoach - nog regelmatig. Die deur is dus nog niet helemaal dicht."

Vooralsnog werkt hij de voorbereiding af met Genk en wacht hij intussen geduldig af. "Ik laat het rustig op mij afkomen. Vorig jaar was het spannend tot 31 augustus. Die dag heeft me een paar jaar van mijn leven gekost, denk ik. Hopelijk wordt dat me nu bespaard en weet ik nu eerder waar ik aan toe ben, als er alsnog een transfer komt."

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties