Slot: ''Of dat gaat lukken, dat is maar zeer de vraag''

Slot: ''Of dat gaat lukken, dat is maar zeer de vraag''

Feyenoord speurt nog altijd de transfermarkt af naar aanvallende versterking. Arne Slot gaf in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Elfsborg in de voorbeschouwing aan nog altijd te hopen op een extra spits en een aanvaller voor 1 september.

"Of dat gaat lukken, dat is maar zeer de vraag", vertelt de trainer op de persconferentie. "Ik denk dat wij met name aanvallend versterking nodig hebben. Wij zijn niet in de omstandigheid om een heel verlanglijstje te hebben. Wat ik eigenlijk altijd tegen de scouts zeg: haal maar een goede speler. Dat is een vrij eenvoudige opdracht, hè. We zoeken nog een spits én een buitenspeler."

De vraag is of Feyenoord nog spelers gaat verkopen. Marcos Senesi wordt eigenlijk al maanden in verband gebracht met een transfer. Onder meer SSC Napoli is een club die veel genoemd wordt in buitenlandse media. Slot ziet een vertrek van de verdediger op korte termijn niet gebeuren. De laatste maanden heeft geen enkele club zich gemeld. "Over Marcos heb ik nog niks gehoord zolang als ik bij Feyenoord zit."

Geertruida
Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn weer met elkaar in gesprek. Technisch directeur Frank Arnesen heeft eerder de onderhandelingen afgebroken nadat er na maanden nog altijd geen akkoord werd bereikt over een nieuw contract. ''We blijven dat proberen'', vertelt Slot. ''Want hij past volgens ons in een rijtje met Kokcu, Malacia en Bijlow die inmiddels langer zijn vastgelegd.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties