Slot over transfermarkt: "Er kunnen zich nog mooie kansen voordoen"

Slot over transfermarkt: "Er kunnen zich nog mooie kansen voordoen"

Feyenoord zal zich ook na de komst van Fredrik Aursnes blijven roeren op de transfermarkt. Dat bevestigde trainer Arne Slot woensdagmiddag tijdens zijn persconferentie. Hoewel de club het met minimale middelen moet doen, blijven technisch directeur Frank Arnesen en zijn scouting op zoek naar buitenkansjes.

"Als club blijf je altijd op zoek naar kansen die zich op de markt voordoen", begon Slot. "Voor ons is het een nog grotere zoektocht dan voor sommige andere clubs, omdat we het met beperkte financiële middelen moeten doen. Ik ben wel heel tevreden hoe we dat tot nu toe hebben ingevuld."

Guus Til, Marcus Pedersen, Ofir Marciano, Alireza Jahanbakhsh, Gernot Trauner en nu ook Fredrik Aursnes werden al aangetrokken. "Op dit moment hebben we een ploeg die al aardig staat te voetballen, maar het zou stom zijn om niet de komende weken onze ogen open te houden. We leven ook in een markt waar zich echt nog een aantal mooie kansen kunnen voordoen."

Op de vraag of Slot daarom ook blij is dat de markt nog even open blijft. "Aan de ene kant wel, maar aan de andere kant snap ik ook dat we zelf nog een aantal interessante spelers hebben. Dat hoort er in deze fase altijd bij, vanaf 1 september zal het wat rustiger zijn. Maar dit is ook een leuke fase."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties