Slot: ''Kuyt verdient waardering van elke Feyenoorder''

Slot: ''Kuyt verdient waardering van elke Feyenoorder''

Dirk Kuyt liep vorige week een aantal dagen mee met de trainersstaf van Feyenoord. Trainer Arne Slot is zeer positief over de voormalige voetballer en spreekt zijn waardering uit voor Kuyt. Slot hoopt dat Kuyt snel aan de slag kan als trainer en verwacht dat hij in staat is om als trainer dezelfde successen te behalen als hij als speler heeft gedaan.

"Ik heb altijd een beetje contact met hem gehouden'', begint Slot op de persconferentie. ''Toen heb ik hem gevraagd of hij het leuk zou vinden om een paar dagen mee te lopen. Ik denk dat Dirk, en niet alleen ik, maar elke Feyenoorder denkt dat: Dirk heeft ontzettend veel voor Feyenoord betekend. Hij is jaren geleden weggegaan met de belofte terug te komen, en die belofte heeft hij waargemaakt. Bovendien heeft hij het voor elkaar gekregen om kampioen te worden, wat veel waardering van elke Feyenoorder verdient. Het is niet gebruikelijk dat een speler terugkeert, laat staan dat hij kampioen wordt.''

Het is niet de eerste keer dat Slot iemand laat meelopen met Feyenoord. ''We hebben ook al Edwin de Graaf en Danny Buijs gehad, maar je wilt niet elke week iemand op bezoek hebben. Het kwam nu zo uit dat Dirk deze dagen kwam, wat voor hem leuk was en zo hebben wij het ook ervaren. Ik heb gemerkt dat Dirk een bevlogen trainer is. Ik hoop en verwacht dat hij de komende jaren ergens als trainer dezelfde successen kan boeken als hij als speler heeft gedaan."

Lees meer over
Dirk Kuyt Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties