Feyenoord verwelkomt Dirk Kuyt in de trainersstaf

Feyenoord verwelkomt Dirk Kuyt in de trainersstaf

Dirk Kuyt loopt deze week mee met Feyenoord. De oud-voetballer sluit in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Excelsior aan bij de trainersstaf van Arne Slot. Eerder liep oud-Feyenoorder Danny Buijs al een aantal dagen mee op trainingscomplex 1908.

Feyenoord kan de ervaring van Kuyt in aanloop naar de mogelijke kampioenswedstrijd op Woudestein goed gebruiken. De 42-jarige Katwijker weet als geen ander hoe je moet omgaan met de kampioenskoorts die momenteel heerst in Rotterdam.

Kuyt was tijdens het seizoen 2016/2017 aanvoerder van Feyenoord, dat de titel wist te pakken tegen Heracles Almelo, nadat er één week daarvoor nog verloren werd van Excelsior. De selectie van Giovanni van Bronckhorst had toen veel moeite om zich te blijven focussen op het sportieve deel.

Slot is momenteel scherp op zijn spelers en grijpt alles aan om de focus te houden op een goed resultaat tegen Excelsior. Mocht PSV verliezen van Sparta Rotterdam en Feyenoord een dag later Excelsior verslaan, dan is de landstitel een feit voor de Rotterdammers.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties