Slot: ''Incident heeft geen enkele invloed op mijn toekomst''

Slot: ''Incident heeft geen enkele invloed op mijn toekomst''

Trainer Arne Slot was van plan alleen te praten over het sportieve aspect van Feyenoord. De aanwezige journalisten in De Kuip namen daar echter geen genoegen mee en wilden toch alles weten over het incident met de aansteker tegen Ajax. Slot kreeg ook de vraag of dit incident van invloed is op zijn toekomst in De Kuip.

"Nee, dat heeft op geen enkele manier invloed op mijn keuze", reageert de trainer van Feyenoord kort maar krachtig. "Als het invloed had gehad op de wedstrijd van afgelopen woensdag, dan vind ik dat ik me daarover moet uitspreken en dat heb ik ook gedaan."

Slot voelt zich nu niet meer de aangewezen persoon om bepaalde uitspraken te doen. "Ik vind dat alle zaken die nu spelen door andere mensen moeten worden besproken. Ik wil me nu volledig richten op RKC. Elke vraag over RKC zal ik met liefde beantwoorden. Het sluiten van Vak Z is ongetwijfeld een goede beslissing, maar dat wordt naast mij besloten. Daar ben ik blij mee, want ik wil me volledig richten op RKC."

"De club is nu ontzettend druk met alle zaken die moeten worden afgehandeld. Wij willen ons gewoon graag richten op RKC. We hopen wel dat we de steun van onze supporters, die we al een heel jaar voelen, ook zondag in grote getale zullen voelen. En dan natuurlijk op de juiste manier, maar dat spreekt echter voor zich." Na een nieuwe vraag over afgelopen woensdag herhaalt Slot zijn standpunt: ''De trainer van Feyenoord moet nu vooral praten over de wedstrijd van zondag.''

RKC Waalwijk
Slot blikt uiteindelijk vooruit op het duel van zondag: ''Ik verwacht dat RKC ons weerstand zal bieden, ik heb met Feyenoord drie keer tegen RKC gespeeld en het drie keer heel moeilijk gehad. Ze hebben een heel goede ploeg en een heel goede trainer. Goede individuen, goede presentatie en ze zijn flexibel. Ze kunnen met vijf of met vier verdedigers komen, ze kunnen hoog druk zetten of juist laag staan. En ze kopen slim in, ze pikken spelers op die in een moeilijke fase zitten en die bloeien dan weer op. Ontzettend knap.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties