Slot blijft hopen op Til: "Uiteraard nog steeds in contact"

Slot blijft hopen op Til: "Uiteraard nog steeds in contact"

Arne Slot kreeg op de eerste persconferentie van het nieuwe seizoen de nodige vragen over de selectie van Feyenoord. Zo ook over Guus Til, die hij graag opnieuw naar Rotterdam zou halen. Hij vertelde iets meer over de kans daarop.

Slot zou Til graag behouden, zeker ook nadat er met Bryan Linssen en Cyriel Dessers al veel 'doelpunten' zijn vertrokken. "Daar zijn we ons bewust van. Tegelijkertijd heb ik altijd gezegd dat het de kracht van het team is geweest die hen in staat heeft gesteld om die vele goals te maken. Met Danilo is er al een van de twee vervangers gehaald en Guus is een speler waar ik uiteraard ook nog mee in contact sta."

"We weten nu iets beter hoe de regelgeving rond Russische spelers is", ging hij verder. "We moeten kijken wat daar qua financiën voor ons mogelijk is. En de speler heeft uiteraard zelf ook zijn ideeën over zijn toekomst. We moeten kijken of dat samengevoegd kan worden." Slot sprak al meerdere keren met Til, maar wilde niet met de buitenwereld delen hoe beide kampen in die onderhandelingen staan. "Dat is niet gepast."

De coach maakte in ieder geval duidelijk dat er niet snel een akkoord verwacht hoeft te worden. "Als we nieuws hebben, dan melden we ons wel. Dat is in ieder geval vandaag of morgen nog niet te verwachten. Het is altijd een samenspel van wat iemand kost, wat wij hebben en hoeveel posities we nog moeten versterken. We moeten creatief met ons geld omgaan om alle posities zo goed in te vullen."

Lees meer over
Arne Slot Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties