Shinji Ono is voor even terug bij Feyenoord

Shinji Ono is voor even terug bij Feyenoord

Shinji Ono is voor even terug bij Feyenoord. De 44-jarige Japanner is speciaal afgereisd naar Nederland om De Klassieker van aanstaande zondag tegen Ajax bij te wonen. Ono is uitgenodigd door de Rotterdammers en heeft gehoor gegeven aan het verzoek.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax (aanvang 14:30 uur) zal hij het veld betreden voor een warm weerzien met het legioen. Vandaag is de voormalige Japanse topspeler aanwezig op het trainingscomplex en krijgt een warm welkom van Guido Vader, voormalig perschef en manager Internationale Relaties bij Feyenoord.

Ono kwam in de zomer van 2001 over naar Feyenoord, speelde er tot 2006 en groeide uit tot een publiekslieveling. Hij was een van de sterkhouders in het legendarische team dat onder Bert van Marwijk de UEFA Cup won in 2002. In dat jaar werd hij door de Aziatische voetbalbond ook verkozen tot Aziatisch Speler van het jaar.

Lees meer over
Shinji Ono
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties