Senesi staat voor dilemma na oproepen van Italië en Argentinië

Senesi staat voor dilemma na oproepen van Italië en Argentinië

Marcos Senesi heeft een oproep ontvangen voor de nationale selectie van Italië, zo meldt VarskySports op Twitter. De 25-jarige verdediger van Feyenoord beschikt over een Italiaans paspoort en kan dus in theorie voor een interland carrière kiezen bij Italië.

Senesi heeft in het verleden al meerdere malen aangegeven te hopen op een oproep van Argentinië. Tot op heden is dat nog niet gebeurd, maar daar kan de komende dagen nog verandering inkomen. Senesi werd in 2020 wel geselecteerd in de voorlopige selectie, maar viel uiteindelijk af voor de definitieve selectie.

Senesi staat de komende dagen voor een belangrijke keuze voor de verloop van zijn interlandcarrière. Opmerkelijk detail. Italië heeft de verdediger van Feyenoord opgeroepen voor de interlandwedstrijd tegen Argentinië.

Update | Senesi ontvangt ook oproep van Argentinië
De verdediger staat de komende dagen voor een dilemma nu hij ook is opgeroepen voor het nationale elftal van Argentinië. De Feyenoorder behoort tot de voorlopige selectie voor de komende interland wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties