'Senesi op koers voor basisplaats tegen Maccabi Haifa'

'Senesi op koers voor basisplaats tegen Maccabi Haifa'

Marcos Senesi lijkt klaar voor een basisplaats tegen Maccabi Haifa. De Argentijn kampte de afgelopen weken met een liesblessure, maar voegde zich voor de reis naar Israël weer bij de selectie. De laatste training voor het duel zal bepalen of hij inderdaad aan de aftrap zal staan.

Dat schreef De Telegraaf-verslaggever Jeroen Kapteijns op Twitter. Hij citeerde daarbij trainer Arne Slot: "Als hij goed de laatste training doorkomt, dan gaat hij starten." De wedstrijd tegen Maccabi Haifa begint dinsdagmiddag om 16:30 uur.

Senesi moest al vroeg in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van drie weken geleden geblesseerd afhaken. De inmiddels vertrokken Wouter Burger was in de eerste twee wedstrijden zijn vervanger, tegen FC Utrecht was dat Ramon Hendriks.

Toornstra
In Israël zal Feyenoord het moeten stellen zonder Alireza Jahanbakhsh, omdat Iraanse sporters van het land niet tegen Israëlische tegenstanders in actie mogen komen. Clubwatcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond verwacht op basis van de persconferentie van Slot dat Jens Toornstra zijn vervanger op rechtsbuiten zal worden.

Lees meer over
Marcos Senesi Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties