Samenvatting oefenduel Feyenoord - Go Ahead Eagles

Feyenoord heeft woensdagmiddag in een besloten oefenduel met 2-1 gewonnen van Go Ahead Eagles. Al voor de rust werd de eindstand bereikt; Javairo Dilrosun nam beide doelpunten voor zijn rekening. Bekijk hier de samenvatting.

Door de interlandbreak ontbrak een groot deel van de selectie bij Feyenoord. Daardoor kwamen onder meer de aan FC Dordrecht verhuurde Antef Tsoungui en Illias Sebaoui in actie, terwijl ook in totaal acht spelers van Feyenoord Academy speeltijd kregen in De Kuip.

Dilrosun brak de wedstrijd open na een half uur spelen, toen hij een vrije trap op de binnenkant van de paal schoot. Via de rug van doelman Erwin Mulder viel de bal binnen: 1-0. In de 39e minuut deed Go Ahead Eagles wat terug.

Kort daarna kwam Feyenoord voor de tweede keer aan de leiding, wederom via Dilrosun. De aanvaller kreeg de bal op een presenteerblaadje van Igor Paixaõ, die na een sterke dribbel het overzicht bewaarde en goed teruglegde.