'PSG wil Engelse clubs voor zijn en wil doorpakken met Geertruida'

'PSG wil Engelse clubs voor zijn en wil doorpakken met Geertruida'

Paris Saint-Germain hoopt toch snel tot een persoonlijk akkoord te komen met Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida. Dat schreef transferspecialist Fabrizio Romano maandagochtend. De Franse clubs hoopt daarmee de geïnteresseerde Engelse clubs voor te zijn.

PSG heeft Geertruida al een tijdje op de korrel, maar legde nog geen bod neer bij Feyenoord. Tegelijkertijd wordt de verdediger aan diverse Engelse clubs gelinkt. Arsenal, Liverpool, Newcastle United en West Ham United zijn genoemd, maar Tottenham Hotspur lijkt het meest concreet te zijn. Mirror Sport schreef zelfs dat Spurs op pole position ligt.

Toch hoopt PSG de Engelse concurrentie voor te zijn, door er met de speler zelf snel uit te komen. Of dat ook gaat lukken, is de vraag. De Franse journalist Santi Aouna schreef zondag juist dat Geertruida pas na het EK over zijn toekomst wil beslissen. De vraag is dus of PSG hem kan overtuigen om toch eerder een knoop door te hakken.

Dat Geertruida zo gewild is, heeft gedeeltelijk te maken met zijn in 2025 aflopende contract. Feyenoord moet de verdediger deze zomer verkopen als het nog iets aan hem wil verdienen. Aan wat voor bedrag de club denkt, is niet bekend. Volgens Transfermarkt is Geertruida's huidige marktwaarde 32 miljoen euro.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties