'Geertruida beslist na EK over toekomst: PSG wacht af'

'Geertruida beslist na EK over toekomst: PSG wacht af'

Lutsharel Geertruida focust zich momenteel helemaal op het EK met het Nederlands Elftal. De verdediger van Feyenoord gaat daarna een keuze maken over zijn toekomst. Geertruida heeft een aanbieding van Paris Saint-Germain op zak en wil pas na het eindtoernooi officieel de beste vervolgstap voor zijn carrière bepalen en onderhandelen met een geïnteresseerde partij.

Dit meldt de Franse journalist Santi Aouna. Sportief directeur Luis Campos is gecharmeerd van Geertruida en wil het liefst nu al zaken doen, maar moet afwachten. Paris Saint-Germain ziet in de geboren Rotterdammer een alternatief voor Achraf Hakimi en ziet zijn veelzijdigheid als een groot voordeel. Geertruida kan ook centraal uit de voeten en in uiterste nood als linksback gebruikt worden.

De betrouwbare journalist Aouna weet ook te melden dat PSG en Feyenoord nog geen contact met elkaar hebben over Geertruida. De verwachtingen zijn echter dat een akkoord over een transfersom geen problemen zal opleveren. De Fransen weten wat er betaald moet worden om het contract dat loopt tot medio 2025 in De Kuip af te kopen. Geertruida's marktwaarde wordt geschat op een bedrag van 32 miljoen euro.

Geertruida verkeert momenteel in een luxe positie. Naast PSG zijn ook diverse Engelse clubs in de markt voor de rechtspoot en hij heeft dus alle tijd om de juiste keuze te maken. Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United worden daarbij als optie genoemd. Vanwege zijn veelzijdigheid en korte contractduur is de Feyenoorder een interessante optie voor veel clubs.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties