Pedersen linksback tegen Heerenveen; Slot zwijgt nog over Bangura

Pedersen linksback tegen Heerenveen; Slot zwijgt nog over Bangura

Trainer Arne Slot moet dit weekend nog even blijven puzzelen wat betreft de achterhoede van Feyenoord. Met Marcos López werd deze week eindelijk een linksback aangetrokken, maar de Peruviaan is nog niet direct speelgerechtigd. Slot verklapte daarom tijdens zijn persconferentie alvast dat Marcus Pedersen dit weekend die positie nog zal invullen.

Gevraagd naar die positie, begon Slot eerst over een andere optie: jeugdspeler Quilindschy Hartman. "Hij heeft afgelopen dinsdag voor het eerst meer dan een helft gespeeld. Dat deed hij uitstekend, dus hij is een optie voor die positie. We hebben op dit moment vier verdedigers: Jacob Rasmussen, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner. Daarachter nog twee jeugdspelers: Mimeirhel Benita en Hartman. Maar ik zal geen verstoppertje spelen: Marcus speelt morgen linksback."

Bangura
Naast López is er mogelijk nog een andere linksback in aantocht, want deze week verscheen het bericht dat Slot Alex Bangura van SC Cambuur graag aan zijn selectie zou toevoegen. "Spelers komen nooit specifiek uit mijn koker", benadrukte de trainer echter. "Negen van de tien keer worden spelers aangetrokken op basis van wat de scouting vindt, wat de directie vindt en wat de trainersstaf vindt. Het kan wel dat ik iets aanraad, maar vervolgens moeten mensen daar dan nog iets van vinden."

Over Bangura zelf wilde Slot niet te veel kwijt. "Op het moment dat een speler nog bij een andere club speelt, dan is het erg ongepast om daarover te spreken", herhaalde de Feyenoord-trainer nog maar eens. "Ik vond hem vorig jaar tegen ons in Leeuwarden wel erg goed spelen. Dat heb ik toen ook al gezegd. Maar dat zegt allemaal niks over of wij wel of niet interesse in hem hebben."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties