Nog geen Wieffer en López; Kökcü begint op de bank

Nog geen Wieffer en López; Kökcü begint op de bank

De selectie van trainer Arne Slot bij Feyenoord begint behoorlijk compleet te raken. In het thuisduel tegen sc Heerenveen op zaterdagavond mist hij alleen de geblesseerde Mats Wieffer en de nog niet speelgerechtigde Marcos López. Orkun Kökcü is er weer bij, maar begint op de bank.

"We hebben getraind en ook een oefenwedstrijd gespeeld", zei Slot op zijn persconferentie toen naar de fitheid van zijn ploeg gevraagd werd. "Daar hebben een paar jongens weer negentig minuten gemaakt en zijn ze allemaal goed doorheen gekomen. Orkun staat ook weer op het trainingsveld. Ik denk dat alleen Mats Wieffer op dit moment niet kan spelen, en natuurlijk de speelgerechtigdheid van Marcos López."

Kökcü keert tegen Heerenveen dus terug in de selectie na zijn blessure. Op de vraag of hij ook in de basis zal starten, was Slot echter duidelijk. "In theorie zou het weer kunnen, maar in de praktijk gaat het niet gebeuren." Fredrik Aursnes, Sebastian Szymanski en Quinten Timber zullen vermoedelijk wederom het middenveld gaan vormen.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties