Feyenoord en Benfica niet meer in gesprek over Aursnes

Feyenoord en Benfica niet meer in gesprek over Aursnes

Fredrik Aursnes lijkt vooralsnog gewoon speler van Feyenoord te blijven. Benfica deed een tijd geleden een poging om de middenvelder binnen te halen, maar tot een overeenkomst heeft dat niet geleid. Volgens trainer Arne Slot is het inmiddels weer erg stil rond de Noorse Feyenoorder.

"Voor zover ik weet is de situatie rustig", kon Slot vertellen tijdens zijn persconferentie. "Ik heb aangegeven en geleerd van vorige week", doelde hij op de transfer van Marcos Senesi, die kort voor het openingsduel tegen Vitesse tot stand kwam. "Op het moment dat een club interesse heeft in onze spelers, moet dat aan het begin van de week tot concrete handelingen leiden. En niet meer een dag voor de wedstrijd, zoals de situatie bij Marcos was."

Aursnes zal tegen sc Heerenveen dus gewoon inzetbaar zijn. Een transfer naar Benfica is volgens hem ook 'helemaal niet dichtbij'. "De clubs zijn niet aan het onderhandelen", wist Slot te vertellen. "Ik kan niet voor de partij aan de andere kant praten, maar zij zijn hier vrij lang geleden geweest en dat heeft niet tot een overeenkomst geleid. In de tussentijd is er niet opnieuw onderhandeld", aldus de trainer, die daar wel aan toevoegde dat 'niks zo veranderlijk is als de voetballerij'.

Lees meer over
Arne Slot Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties