'Slot ziet in Bangura versterking voor Feyenoord'

'Slot ziet in Bangura versterking voor Feyenoord'

Feyenoord heeft belangstelling in de 23-jarige Alex Bangura, zo meldt 1908.nl. De linksback van SC Cambuur staat hoog op het lijstje van trainer Arne Slot. De Rotterdammers hebben geïnformeerd naar de linkspoot, maar zijn op dit moment nog niet concreet in de markt.

Feyenoord wil eerst de inkomende transfer van Dávid Hancko afronden. Sparta Praag vraagt een bedrag van tegen de tien miljoen euro voor de centrale verdediger en de Rotterdammers hebben een eerste bod gedaan van rond de zes miljoen euro. De onderhandelingen lopen momenteel nog.

Bangura heeft bij SC Cambuur nog een contract tot medio 2023 met een optie op nog een jaar. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op een bedrag van 900.000 euro. De international van Sierra Leone moet worden gezien als eventuele backup voor Marcos López.

Bangura kwam eerder uit in de jeugdopleiding van Feyenoord. ''Tyrell Malacia, Orkun Kökcü, Wouter Burger en Dylan Vente waren mijn ploeggenoten'', vertelde hij eerder in gesprek met Voetbal International. Na drie jaar werd de linksback weggestuurd. ''Dat was een klap voor me. Na al die moeite was het alsnog zomaar voorbij.''

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties