Ömer Gündüz Academy Speler van de Maand oktober

Ömer Gündüz Academy Speler van de Maand oktober

Feyenoord Onder 21-speler Ömer Gündüz is verkozen tot Academy Speler van de Maand oktober. De middenvelder, die onlangs na een zware knieblessure zijn rentree weer bij het team van Sipke Hulshoff kon maken, trainde deze week mee met Feyenoord 1.

Voor Gündüz stond het afgelopen jaar vooral in het teken van revalideren. De 20-jarige Maassluizer liep vorig seizoen in een van de eerste competitieduels met Feyenoord Onder 21 een zware knieblessure op. Wat volgde was zware periode met daarbij een lang herstel voor de boeg.

Na negen maanden revalideren is Gündüz doormiddel van hard werken en een positieve instelling weer helemaal terug op de velden van Varkenoord. De rechtspoot heeft inmiddels zelfs al de nodige wedstrijdminuten in de benen en wordt met de week fitter. Vanwege zijn doorzettingsvermogen en de lange weg die hij heeft moeten afleggen kan Gündüz bij iedereen binnen de club rekenen op veel bewondering. Mede hierdoor is hij gekozen tot Academy Speler van de Maand.

De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt sinds dit voetbalseizoen na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team. Vorige maand werd Kelvin Neijenhuis uitgeroepen tot de allereerste Academy Speler van de Maand.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties