'Nieuwe blessure voor Jahanbakhsh; Nieuwkoop twijfelgeval'

'Nieuwe blessure voor Jahanbakhsh; Nieuwkoop twijfelgeval'

Het lijkt steeds duidelijker te worden waarom Feyenoord haar topspelers uit de Youth League in Rotterdam hield voor het bekerduel met FC Groningen. Wegens twijfelgevallen heeft Arne Slot namelijk niet veel keuze op de bank en dus is de kans groot dat de talenten speelminuten gaan krijgen in de halve finale van de KNVB Beker.

Bart Nieuwkoop was deze week ziek en het is nog maar de vraag of hij fit genoeg is om donderdagavond in actie te komen. Als de rechtsback niet op tijd is hersteld, dan heeft Slot een heel beperkte keuze voor vervangers in de laatste linie. Doordat ook Gernot Trauner nog altijd geblesseerd is, is Givairo Read samen met Marcos López op papier de enige verdedigende kracht op de bank, al kan de trainer van Feyenoord natuurlijk wel schuiven met bijvoorbeeld Mats Wieffer als centrale verdediger.

Sinds zijn terugkeer van de Azië cup is Alireza Jahanbakhsh ook nog niet helemaal fit. De Iraniër zat afgelopen weekend wel gewoon op de bank tegen Almere City, maar heeft volgens het Algemeen Dagblad opnieuw een blessure opgelopen. Doordat ook Santiago Gimenez afwezig zal zijn, blijven de aanvallende wisselopties zonder Leo Sauer beperkt tot alleen Yankuba Minteh, of bijvoorbeeld Lingr die een linie naar voren speelt. De jonge Slowaak is daardoor eigenlijk onmisbaar na een week waarin veel energie is gegeven tegen Almere City en AS Roma.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties