Nelson sluit Feyenoord uit: "Ik heb mezelf goed ontwikkeld"

Nelson sluit Feyenoord uit: "Ik heb mezelf goed ontwikkeld"

Het grootste pijnpunt van het huidige elftal van Arne Slot zijn de buitenspelers. De trainer van Feyenoord blijft zoekende welke spelers Santiago Gimenez moeten assisteren in de aanval. Mede door deze wisselvallige kwaliteiten, maar ook door de Azië- en Afrika Cup worden nieuwe huurspelers niet uitgesloten.

Een optie die in ieder geval afvalt is oud-Feyenoorder Reiss Nelson. De Engelsman vertelde na afloop van de wedstrijd tegen PSV geen interesse te hebben in een tijdelijke terugkeer. "Ik heb ze een paar jaar geleden geholpen. Het was een geweldige tijd en ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen, maar zoals ik al zei heb ik een nieuw contract getekend bij Arsenal."

De rechtsbuiten heeft een contract tot en met medio 2027. Na zijn seizoen bij Feyenoord kon Nelson op steeds meer minuten rekenen bij zijn werkgever Arsenal. Toch zijn het dit seizoen voorlopig slechts 472 speelminuten verspreid over 14 wedstrijden, maar in Londen wil Nelson zich in de tweede seizoenshelft gewoon bewijzen.

In het shirt van Feyenoord speelde de Engelsman 32 wedstrijden. Hierin wist hij vier keer te scoren en zeven assists te geven. De Rotterdammers wisten met Nelson in de selectie de finale van de Conference League te bereiken en een onverwachts goed seizoen te draaien in de Eredivisie. Nelson heeft nog altijd een goed contract met Slot. ''Ik heb een goede relatie met de coach'', reageert de 24-jarige aanvaller.

Nelson sluit Feyenoord uit: "Ik heb mezelf goed ontwikkeld"
Lees meer over
Reiss Nelson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties