Minteh: "Dit doelpunt is mijn kwaliteit sinds dat ik jong ben"

Minteh: "Dit doelpunt is mijn kwaliteit sinds dat ik jong ben"

Yankuba Minteh heeft zondagmiddag tegen Ajax wederom laten zien waarom hij een geweldig talent is. De pijlsnelle aanvaller was twee keer trefzeker en was ook nog goed voor één assist. Er kwam veel dreiging vanaf de rechterflank en na afloop staat de Gambiaan erg vrolijk voor de camera. Hij weet hoeveel deze overwinning betekent voor de mensen in Rotterdam.

"Vandaag was het mijn dag", concludeert Minteh in gesprek met Hans Kraay jr. van ESPN. "De vorige wedstrijd was niet goed, maar vandaag gelukkig wel." De spelers kwamen vandaag erg gretig over. Waar dat vandaan kwam? "Dat kwam van zowel de coach als van het team. Tegen Volendam speelden wij geen hele slechte wedstrijd, maar het lukte niet om te winnen. Vandaag was een grote wedstrijd en hij betekent ook veel voor de fans."

Nadat er nog kort werd gesproken over de wedstrijd tegen FC Volendam, gaat daarna het vizier op het duel van zondagmiddag. "Vandaag hebben we echt gespeeld als een team en vochten we voor elkaar. Als we de bal verloren, herpakten we onszelf en duwde we elkaar direct weer vooruit. Daar heb ik het meest van genoten."

Zelf was Minteh ook twee keer trefzeker, waaronder de 4-0. "Het voelde heel goed voor mezelf. Ik weet dat het veel betekent voor de fans. Dit betekent ook veel voor ons als spelers. Ik vond het echt een geweldige wedstrijd. Dit doelpunt is mijn kwaliteit sinds dat ik jong ben. Dit is voor mij een simpel doelpunt." De Gambiaan krulde de bal waanzinnig voorbij doelman Rulli.

Zeker na deze twee doelpunten komt ook de toekomst van Minteh ter sprake. "Ik focus me nu op Feyenoord. Wat er met Newcastle gebeurt weet ik niet. Ik kan er op dit moment niets over zeggen. Het is een geweldige club. Als ik de kans krijg zal ik zeker blijven, maar het hangt ervan af wat Newcastle gaat beslissen, niet ik."

yv202447yv202447a9c03571jpg

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties