Stengs zag goed Feyenoord: "Maar zij maken ook wel een paar blunders"

Stengs zag goed Feyenoord: "Maar zij maken ook wel een paar blunders"

Het Legioen heeft zondagmiddag kunnen genieten. De Kuip trilde ouderwets en niet één keer, maar zes keer. Feyenoord was dankzij de doelpunten van Igor Paixão, Yankuba Minteh, David Hancko en Quinten Timber de baas in de wedstrijd tegen Ajax. Een historische uitslag, waarbij wederom de nul werd gehouden nadat afgelopen najaar ook al met 0-4 werd gewonnen.

"Als een mooie middag", zo heeft Calvin Stengs de wedstrijd beleefd. "Ik denk dat we er vanaf het begin kort op zaten en intensiteit brachten. Op een gegeven moment was het wachten op de goal. Hoe wij in Volendam speelde zonder diepgang en intensiteit, alsof het makkelijk zou gaan. Dat was vandaag anders en de trainer eiste ook wel een reactie. Ik denk dat het in de groep ook wel leefde."

"Ik denk dat ze wilden opbouwen en als wij dan kort erop zaten, daar loeren wij op. Op een gegeven moment maakten zij kleine fouten en ging het wel hard." Hans Kraay jr. zag het als een feestwedstrijd. "Tuurlijk lijkt dat zo. Wij hadden meer in ons hoofd dat we vooral door moesten gaan. Ik denk dat wij vandaag heel goed waren, maar zij maken ook wel een paar blunders. Het is een beetje typerend voor ons seizoen dat we het tegen de kleinere ploegen moeilijk hebben gehad. We moeten altijd kritisch blijven, maar vandaag is een mooie dag."

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties