Timber: "Ik denk dat het vanavond in heel Rotterdam feest is"


De glimlach na afloop op het gezicht van Arne Slot beschreef alles. Het is één van de zeldzame momenten in de voetballerij waar zorgeloos genoten kan worden. Feyenoord was oppermachtig en heeft Ajax zondagmiddag in De Kuip vernederd met 6-0. De Rotterdammers lieten goede combinaties zien en vooral de buitenspelers Yankuba Minteh en Igor Paixão waren beiden met twee doelpunten belangrijk.

"6-0 hé? Dat is niet vaak voorgekomen", begint Quinten Timber tegenover ESPN. "Volgens mij is het de eerste keer. Uit 0-4 winnen, thuis 6-0 winnen en twee keer de nul houden. 10-0 in totaal, dat kan er wel mee door. Ik heb zeker genoten. In de wedstrijd is het natuurlijk focussen, maar als ik nu kijk viert iedereen feest. Ik denk dat het vanavond in heel Rotterdam feest is." Of Timber deze uitslag had verwacht na het duel tegen Volendam? "Tuurlijk niet. We moesten reageren na een minder resultaat, al helemaal in een Klassieker. Ik denk dat we het vandaag uitstekend gedaan hebben."

De buitenspelers maakten vandaag een goede indruk. "Ze doen het al een tijdje goed en krijgen steeds meer vertrouwen van het team. Dat zag je al tegen Utrecht en vandaag weer. Het is heel mooi voor hen. Dat zij het goed doen is ook lekker voor mij en Calvin. Wij krijgen iets meer ruimte", doelt Timber op de kans bij zijn eigen doelpunt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties